IEEE International Symposium on Product Compliance Engineering-Asia 2018, ISPCE-CN 2018 http://www.dl2link.com/ISPCE-CN2018/committees.html

Organized by: IEEE Product Safety Engineering Society

Sponsored by: China Mobile Hong Kong

Technical Sponsors:

Connected City Alliance (CCA), CIE, HK, DEKRA, TW, HKIE END, HK, IEEE PSES, IET HK, NTNU, TW, OpenU, HK, PSES HK Chap, PSES TW Chap, SCC, HK, UL, TW

Date: 5 December 2018 (Hong Kong), 6-7 December 2018 (Shengzhen) Venues:

- **1. Hong Kong** (**5 December 2018**): Room P4701, 4/F,. AC1, City University of Hong Kong, 83 Tat Chee Avenue, Kowloon, Hong Kong SAR https://sigarra.up.pt/feup/en/web_base.gera_pagina
- 2. Shengzhen (6-7 December 2018): Building A, HIT Campus of University Town of Shenzhen, Shenzhen, China http://en.hitsz.edu.cn/Find_Out_More/Visit_Tips.htm

Tentative Rundown on 5 December 2018 Wednesday

9:00-9:30	Registration	on	30min
9:30-9:35	Opening speech: Dr. KF Tsang		5min
9:35-9:40	Welcome speech Dr Fred Lee, Head, De	partment of Science, OUHK	5min
9:40-10:00	Keynote speech 1: Edmund Nip, CMHK		20min
10.00.10.20	Keynote speech 2: Ir Y K Yan (or his de	legate), Standard and	20min
10:00-10:20	Calibration Laboratory, Innovation and Technology Commission		
10:20-10:40	Photo taking and souven	irs presentation	5min
10:40-11:00	Coffee Break	20min	20min
11:00-11:20	Plenary speech: Hon Ir Dr. WK Lo, Char Assurance Agency	irman of Hong Kong Quality	20min
11:20-12:00	Forum Discussion: On the Product Safety for Smart City Development Moderator: Dr. Haijun Zhang Panelists: Hon Ir Dr. WK Lo, Ir Y K Yan, Dr. George Lau, Ir Angel Wong,		40min
12:00–12:05	Closing Speech	Dr. George Lau (VP, IVE	5min

	(Tsing Yi)		
12:05-14:30	Lunch		
14:30–15:45	Technical visit to HKPC		
END			

Visit in Hong Kong Side

Date: 5 Dec 2018 (Wednesday)

Time: 14:30 - 15:45

Venue: HKPC Building, 78 Tat Chee Avenue

Language: English No. of guests: TBC

Proposed rundown

14:30 Guests arrive the main entrance of HKPC Building

14:35 Introduction of HKPC

14:50 Tour HKPC's key industry support Centers - Inno Space, Smart Industry

One, Electromagnetic Compatibility and APAS R & D projects

15:45 End of Visit

Tentative Rundown on 6 December 2018 Thursday

9:00-9:30	Registration	30min		
9:30-9:35	Opening speech: Dr. Haijun Zhang	5min		
9:35-9:40	Welcome speech Dr Xuan Wang, Head, Department of CST, HITSZ	5min		
9:40-10:25	Keynote speech 1: Dr. Stefan Mozar, GDUT	45min		
10:25-10:45	Photo taking and souvenirs presentation & Coffee Break	20min		
10:45-11:30	Keynote speech 2: 深圳市计量科学院	45min		
11:30-14:00	Lunch Break	150min		
14:00-17:20	Session 1: Paper Report	20min per author		
14:00-17:20	Session 2: PPT Report	25min per author		
17:20–20:20	Gala Dinner/Banquet			
END				

9:00-9:45	Keynote speech 1: Bin Luo, Tencent			
9:45-10:05	Coffee Break 20min			
10:05-11:45	Session 1: Paper Report	20min per author		
10:05-11:45	Session 2: PPT Report			
11:45-12:00	Halftime Break			
12:00-12:30	Closing Ceremony Dr. KF Tsang, Dr. Stefan Mozar	30min		
12:30–14:00	Lunch Break			
14:00–16:00	Technical visit			
END				

Visit in Shenzhen Side

Date: 7 Dec 2018 (Friday)
Time: 14:00 - 16:00

We may visit a large company located in Shenzhen: HUAWEI TECHNOLOGIES CO., LTD.(华为技术有限公司) or INNO PARK (深圳湾创业广场).

(Detailed visit schedule will be available soon)